RADIOFREKVENS & ULTRALJUD

EXILIS ULTRA 360

Enda systemet på marknaden som kombinerar ultraljud och radiofrekvens för säker och effektiv fettförbränning och huduppstramning

HIFEM-TEKNIK

EMSCULPT

Emsculpt är den första och enda icke-invasiva kroppsskulpteringsapparatur som behandlar både muskler och fett samtidigt

kavitation

OMORPHIA 20

Kroppsskulpteringssystem som använder 5 olika tekniker

FAKTA OM FETTREDUCERING

Fett är vår främsta energireserv och skyddar våra inre organ mot slag och tryck. På vissa områden på kroppen kan fett upplevas som oönskat. Celluliter, kärlekshandtag och generella fettdepåer är vanliga problem som många ofta vill förbättra.  Med dagens teknik så finns det flera sätt att reducera fett utan att genomgå kirurgiska ingrepp. Exempel på dessa tekniker är Omorphia 20, Exilis Ultra 360 och Emsculpt.

Så funkar fettreducering – beroende på vilken teknik:

EXILIS ULTRA 360

Exilis kombinerar ultraljud och radiofrekvens. När värmen tränger ned i huden överhettas de omgivande fettcellerna och dör så småningom. De döda fettcellerna sköljs sedan ut genom lymfsystemet. En fördel med Exilis är att med radiofrekvensen får man också en huduppstramning samtidigt som fettreducering, vilket motverkar hängande och lös hud.

EMSCULPT

Emsculpt är den första och enda icke-invasiva kroppsskulpteringsapparatur som behandlar både muskler och fett samtidigt och har ett helt nytt tillvägagångssätt för kroppsformningsbehandlingar.

Emsculpt skapar ett unikt elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer. Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling, något som inte kan uppnås på gymmet. Allt detta medans du ligger på en säng och slappnar av under behandlingen.

OMORPHIA 20

Fettreducering med Omorphia är en icke-kirurgisk och smärtfri fettreducering med fem olika tekniker. Metoden går ut på att man ödelägger fettcellerna genom ultraljudskavitation. Kavitationsteknik innebär att ultraljudet får fettcellerna att börja vibrera så snabbt att vakuumbubblor bildas i cellen. Till följd av detta ”sprängs” fettcellernas ytterhölje, membranet, och fettet hamnar utanför cellerna. Fettsyrorna plockas upp av lymfsystemet som transporterar fettet vidare till blodbanan där det kan förbrännas av kroppens naturliga funktioner.

    ÄR DU INTRESSERAD?

    Vi tar mer än gärna fram information, bokar en demonstration eller skickar en offert till dig

    Jag driver en salong/klinik och vill ha en gratis demo av denna produktJag driver salong/klinik och vill ha en offert på denna produktJag funderar på att starta salong/klinik och vill veta mer om produktenJag driver salong/klinik och vill boka ett videomöte