alexandrit- & ND:yag

THUNDER MT

Marknadens snabbaste och mest kraftfulla hårborttagningssystem

CLARITY II

Mångsidig och kraftfull laserplattform med dubbla våglängder, temperaturavkänning och IntelliTrak

DUETTO MT EVO

Världens första kombinerade Nd:YAG- och alexandritlaser för hårborttagning

endast alexandrit

DOMINO EVO

Kraftfull och pålitlig Alexandritlaser för hårborttagning

diodlaser

MEDIOSTAR

Nästa generations diodlaser med världens största spotsize.

ipl-teknik

CELLOX 30

Uppföljaren till Sveriges mest sålda IPL-plattform för hårborttagning

SÅ FUNGERAR HÅRBORTTAGNING

Oönskat hår på kroppen är något som de flesta av oss upplever att vi har. Rakning och vaxning är de vanligaste metoderna för att få bort oönskad hårväxt. Men dessa metoder ger inte permanenta resultat och kan även irritera huden med bland annat inåtväxta hårstrån och klåda. För att reducera hår på kroppen och få ett permanent resultat används laser och IPL (Intensed Pulsed Light).

Dessa metoder ödelägger endast de hårstrån som befinner sig i den aktiva växtfasen (den anagena fasen). Vid ca 70 grader förstörs proteinet i hårsäckarna vilket förhindrar återväxt av hårstråt. Efter tre behandlingar har som regel 70 % av hårväxten reducerats och efter sex behandlingar så når resultaten upp till 90-95 %. Vanligtvis görs behandlingarna med ca. 8 veckors mellanrum för att vilande hårstrån som inte ödelagts under behandlingen ska hinna växa ut. Viktigt att veta är att hårborttagning med hjälp av dessa metoder är väldigt individuellt, vilket betyder att alla får olika resultat.

    ÄR DU INTRESSERAD?

    Vi tar mer än gärna fram information, bokar en demonstration eller skickar en offert till dig

    Jag driver en salong/klinik och vill ha en gratis demo av denna produktJag driver salong/klinik och vill ha en offert på denna produktJag funderar på att starta salong/klinik och vill veta mer om produktenJag driver salong/klinik och vill boka ett videomöte