APTOS tror på innovation, erfarenhet och utbildning. De är stolta uppfinnare av en banbrytande teknik för minimalt invasiva trådar och metoder för ansikts- och kroppslyft, skulptering och föryngring.

INNOVATION

I APTOS historia räknas över två decennier av innovation och produktutveckling. Att ligga i framkant av den tekniska utvecklingen hjälpte dem att uppfylla patientens ständigt växande förväntningar: minimal återhämtningstid, omedelbara och naturliga resultat. De är stolta över att ständigt förbättra sin branschledande portfölj av innovativa produkter.

ERFARENHET

Genom APTOS historia har kvalitet varit deras varumärke. APTOS trådar och metoder har 18 patent, varav 8 är internationella. Hittills har de över 20 000 certifierade läkare samlade kring sitt varumärke.

UTBILDNING

Att dela erfarenhet och kunskap har alltid varit ett primärt mål för APTOS skapare. De är mer än sina produkter – ett ekosystem av utbildningscentra, material och mervärdeserbjudanden har utformats för att hjälpa läkarna att leverera de allra bästa tjänsterna till sina patienter.

UPPDRAG OCH VISION

APTOS trådar och metoder har skapats av läkare för läkare och har förändrat estetiska behandlingar sedan starten. Genom att förutse tekniska trender förbättrar de sina produkter för att göra skönhet och välbefinnande tillgängligt och prisvärt för fler människor.

APTOS definierar framtiden för estetiska behandlingar. Deras uppdrag är att förbättra tekniken så att den helt eliminerar risken för mänskliga fel.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT BLI CERTIFIERAD FÖR APTOS TRÅDLYFT?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

    senaste inläggenom aptos trådlyft