Victus Business School

Victus Business School är namnet på Victus Clinics plan för vidareutbildning inom estetisk apparatur och det senaste inom skönhet. Här samlar vi allt från föreläsningar om olika behandlingsmetoder, den senaste forskningen och aktiva ingredienser i hudvård – till work shops och fördjupning i vår apparatur.

NÄSTA UTBILDNINGSTILLFÄLLE: ÖPPEN UTBILDNING - SYNERGI+

Varmt välkommen till en öppen utbildning där vi lär oss allt om Synergi+ som är det perfekta komplementet till dina traditionella skönhetsbehandlingar. Denna apparatur förhöjer resultaten av behandlingarna med sin effektiva behandling i fyra steg. Valmöjligheterna är många och anpassas efter målet med behandlingen. Med Synergi+ kan man behandla året om och på samtliga hudtyper.

Synergi+ är den perfekta askungebehandlingen med direkta resultat. Behandlingen används tillsammans med hudvårdsprodukter som är skräddarsydda för just denna apparatur. Detta är en väldigt skön behandling som kan utföras som en egen behandling, eller i kombination med någon av dina befintliga ansiktsbehandlingar.

Vi bjuder på enklare förtäring under kvällen och kommer erbjuda mycket förmånliga priser på Synergi+ i samband med utbildningen.

Detaljer:

STOCKHOLM

Datum: 20 april
Tid: 17.00 – 20.00
Adress: Isafjordsgatan 30A i Kista

MALMÖ

Datum: 20 april
Tid: 17.00 – 20.00
Adress: Grynbodgatan 16 i Malmö

Anmäl er till Victus Business School