Höstens trendigaste behandlingar på den estetiska marknaden

Det är höst och högsäsong för estetiska behandlingar. Men det finns ju en hel djungel av behandlingar att välja mellan, vilka är egentligen de mest populära och som dessutom ger bäst resultat? Vi berättar lite mer om höstens populäraste behandlingar:

1. Fraktionerad radiofrekvens – microneedling kombinerat med radiofrekvens

Om du är ute efter en effektiv ansiktsbehandling som ger kraftiga resultat snabbt så är det fraktionerad radiofrekvens du ska välja – en behandling med Genius RF är nämligen lika effektivt som 6 st vanliga microneedling-behandlingar. Man kan säga att Genius är microneedling med en avancerad twist men vad betyder då detta?

En behandling med Genius innebär att 49 st guldisolerade nålar används för att tränga ner i huden och leverera radiofrekvens vid nålspetsen där det skapas koagulationspunkter på olika djup. Vi brukar kalla detta för en mini-invasiv procedur. Behandlingen leder till en kraftig stimulering av kollagen och elastin i huden vilket resulterar i ökad förbättring av ärr, hudstruktur, rynkig/slapp hud och akne.

Resultat

Här är resultatet av en behandling som vår kund Cutis Clinic i Danmark gjort. Man ser en tydlig förbättring på hudton, struktur och rynkor efter endast ett behandlingstillfälle.

För salonger - läs mer om Genius

För konsumenter - se övriga salonger

kliniker

2. Kroppsskulptering med ultraljud – fettreducering med magnifika resultat

Om du vill reducera fett utan att genomgå operation så är detta den mest effektiva metoden på marknaden i dagsläget. Genom att kombinera ultraljud, radiofrekvens och avancerad kylning värmer man upp subkutana vävnader och  smälter fettceller permanent för att skapa en långvarig fettreducering och huduppstramning under en och samma behandling.

I och med handtag med olika storlek kan man behandla i princip alla kroppsdelar tryggt och effektivt på både män och kvinnor. Själva behandlingen är inte alls obehaglig och känns ungefär som en hot stone massage.

Resultat

Här är ett exempel från vår kund VS Klinik i Norrköping där man tydligt ser resultat både vad det gäller fettreducering men framförallt också huduppstramningen. Denna bild är tagen fyra veckor efter fyra behandlingar. Resultatet blir även bättre och bättre de kommande månaderna efter en behandlingskur 😍

För salonger - läs mer om Exilis Ultra 360

För konsumenter - se övriga salonger

kliniker

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30