Thermage FLX – Framtiden inom huduppstramning

Huduppstramning med Thermage FLX

Den senaste innovationen från pionjärerna inom icke-invasiv huduppstramning. Alla sit-ups i världen kan inte dra lös hud, men Thermage kan. Thermage FLX-system är en icke-invasiv radiofrekvensbehandling som kan hjälpa till att jämna ut, strama upp och konturera huden, för ett totalt sett yngre utseende.

Det senaste Thermage-systemet från Solta Medical är ett icke-invasivt radiofrekvenssystem (RF) för behandling av rynkor och linjer, även i det periorbitala området och de övre och nedre ögonlocken.

Thermage FLX behandlar:

 • Hudföryngring
 • Uppstramning av huden
 • Fina linjer och rynkor
 • Celluliter (tillfällig förbättring)

Behandlingsområden inkluderar:

 • Hela kroppen
 • Periorbitalområdet
 • Ögonlock

Större behandlingsyta

Med en total tip storlek på 4.0 cm2 så täcker den en större yta än tidigare och kan därmed leverera 25% snabbare behandling. Thermage systemet distribuerar en optimal energileverans med AccuREPTM tekniken som möjliggör automatisk kalibrering. Behandlingstippen har även vibration med integrerade kylstötar som ämnar att öka patientens komfort. Systemet inkluderar ett enda handtag för komplett behandling från topp till tå och en stor pekskärm med användarvänligt gränssnitt för en smidig manövrering av systemet.

Pionjärer inom icke-invasiv huduppstramning sedan 2002

Jo, det är nämligen Solta Medical. Med över 70 patentansökningar och över 50 publicerade kliniska studier på sin unika radiofrekvensteknologi så har Solta Medical kliniskt kunnat bevisa effektivitet och enastående resultat. De har sedan starten flest utförda behandlingar (2+ miljoner) av alla uppstramningssystem världen över.

Så fungerar det

När vi åldras bryts kollagenet som håller huden fast ner, vilket resulterar i slapp hud, fina linjer och rynkor. Thermage FLX använder radiofrekvensteknik för att värma upp de djupa, kollagenrika skikten av huden, medan spetsen vibrerar och kyler ytan för att underlätta kundens komfort.

Den applicerade värmen separerar vattenmolekylerna från det fibrösa kollagenet, vilket orsakar en omedelbar sammandragning som resulterar i att huden dras åt.

Under de närmaste månaderna efter behandlingen fortsätter det sekundära läkningssvaret när kollagen deponeras och omformas. Den nya kollagentillväxten stramar upp huden ytterligare med tiden. För slätare, stramare hud efter bara en behandling, med fortsatt förbättring i upp till sex månader.

Thermage FLX kan användas för att strama upp huden på flera områden, inkluderat ansiktet, magen och även låren.

Ingen operation eller injektioner – Thermage är icke-invasiv

En enda snabb behandling (30 till 90 minuter beroende på behandlingsområde) kan ge enastående resultat för de flesta kunder och du kan gå direkt tillbaka till vardagen utan att missa arbete eller nöje.

Före- och efterbilder

Vanliga frågor och svar

Hur länge håller resultaten?

För de flesta kunder uppträder mätbara resultat gradvis under två till sex månader efter en enda behandling och kan pågå i 1–2 år beroende på ditt hudtillstånd och åldrandeprocess.

Till skillnad från många kosmetiska ingrepp som kräver flera behandlingar, ger Thermage FLX resultat efter en enda behandling. Det bästa av allt är att resultaten fortsätter att förbättras med tiden.

Thermage FLX-system använder vibrationer på ansikts- och kroppsbehandlingar, vilket har visat sig hjälpa till med kundens komfort.

Du kommer att känna en kort värmekänsla när spetsen vidrör din hud, följt av en svalkande känsla för att skydda din hud och minimera eventuella obehag.

Vissa kunder har tillfällig rodnad eller mindre svullnad efter behandling, men detta går vanligtvis över inom 24 timmar.

De flesta kunder återgår till sina vanliga aktiviteter omedelbart efter behandlingen. Ingen speciell vård krävs efteråt, förutom grundläggande hudvård och bredspektrumsolskydd som en del av en vanlig hudvårdsrutin.

Läs mer om Thermage FLX

INTRESSEANMÄLAN SALONG/KLINIK:

Driver du klinik och vill veta mer om Thermage FLX? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig med mer information.  Om Victus

  Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

  08-564 619 30