Professional peel

Nu är det dags för att låta huden skina…
Grå sommar, strålande höst! Eller hur?!

Nu har nog de flesta kommit tillbaka efter semestern och är taggade på en fullspäckad höst! Här på Victus har vi just en fullspäckad höst med massa roligt att se fram emot. Redan nu på måndag kommer vi berätta mer om nästa lansering som är på ingång inom kort! Så håll utkik!

Nu tycker jag att det är dags att ta hand om huden, min bästa rekommendation just nu är att boka in er på en Solution by Victus PRO-peel behandling. Det är en behandling med syror som skräddarsys bara för dig. Så det spelar ingen roll om din hud blivit utsatt för sol eller ej, om du känner dig som en riktig torris, har fått massor av pigmenteringar, en fetare hud, eller en blandning av allt – FÖR Solution by Victus PRO hjälper dig!!

Vill du hitta till närmsta Salong/Klinik som utför Solution by Victus Professional peel? SÖK HÄR!

Läs mer om SOLUTION BY VICTUS PRO HÄR!

Själv ser jag alltid ut som en världskarta efter solexponering, så en salicylsyra och mjölksyra får min hud att stråla igen!


Kom ihåg att är du salongsägare och är sugen på att prova våra produkter, då är det bara att boka en behandling med våra hudterapeuter, fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Ha en riktigt skön helg!

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30