Akneärr – behandling med Dioxium Advanced

akneärr, laserbehandling, dioxium advanced, victus clinic

Tillhör du en av dem som mår dåligt av akne eller oönskade akneärr? Anne-Mari Rutberg tog tag i sina problem och gjorde en laserbehandling för att reducera ärren som dagligen plågade henne. Läs hela intervjun här.

Kan du berätta om din hud och dina problem?

Jag har under många år levt med en hud full av akneärr, som mer eller mindre dagligen plågat mig. Dessa ärr var även något som jag ständigt ville täcka över med hjälp av smink. Jag hade röda ärr, speciellt över kindområdet och hakan, min hud kändes väldigt tunn, skör och matt och jag upplevde att den helt saknade lyster. Allt detta ändrades dock den dagen jag bestämde mig att ta hjälp och göra något åt saken, vilket jag gjorde på salongen Spa Of Sweden som ligger i Luleå.

Vad har du gjort för behandling?

Jag vände mig till Spa Of Sweden för hjälp att få bukt på min hud, där jag till en början fick en hudkonsultation och blev rekommenderad produkter som skulle lugna min hud. När jag använt mig av de rekommenderad produkterna i ett par månader kände jag mig redo för nästa steg, som innebar en laserbehandling med Dioxium Advanced.

Dioxium är just nu den enda maskinen på marknaden som kan kombinera CO2 och GaAs i en och samma puls, vilket gör det mycket enklare för hudterapeuten att jobba på problemen i huden. Laserstrålarna jobbar både på djupet av huden samt på hudytan och tack vare denna unika teknik kan hudterapeuten jobba på fler problem i huden under en och samma behandling. Vilket för mig som kund resulterade i en bättre hudstruktur, reducering av ärr, samt ett förbättrat kollagen och elastin av min huden.

Min hud har fått tillbaka sin lyster

Hur upplevde du behandlingen?

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kände någon smärta, dock varade den under en väldigt kort tid. Det bästa sättet att beskriva det på är att det under några sekunder sticker till och blir varmt på huden, för att sedan vara över. Efter behandling upplevde jag en hettande och brännande känsla på huden, men även detta lade sig efter några timmar.

Kan du berätta om resultatet

Jag har gjort två behandlingar och funderar på att eventuellt göra en tredje, och jag är otroligt nöjd med resultatet. För förstå gången på länge känner jag mig äntligen bekväm med att gå ut helt utan smink. Vilket var något som aldrig inträffade innan jag gjorde dessa behandlingar. Min hud känns inte lika tunn och skör längre och har även fått tillbaka sin lyster. Den största skillnaden och kanske även den bästa är att jag inte alls får akneutbrott lika ofta som innan jag gjorde behandlingarna.

Skulle du använda metoden för att behandla andra hudåkommor?

Ja det skulle jag absolut göra. Då jag själv fått uppleva och dagligen ser resultatet efter mina behandlingar – vilket är beviset på att det verkligen fungerar, skulle jag kunna tänka mig att i framtiden göra fler behandlingar med Dioxium.

akne ärr, laserbehandling, dioxium advanced, victus clinic

Anne-Mari – före och efter 2 behandlingar

Läs mer om Dioxium Advanced här

________________________________________________________________________________________________

Läs även

Laserbehandling av djupa rynkor – Dioxium Advanced
Laser – dåtid och nutid

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30