Hifu – den perfekta behandlingen i sommar

Hifu är en perfekt behandling för dig som inte vill lägga dig under kniven och inte vill ha någon återhämtningstid. Behandla hängande kinder, ögonlock, dubbelhaka, mage eller armar under en lunchrast. Du behöver inte tänka på att undvika solen och du kan applicera smink direkt efter om så önskas då hudytan inte påverkas. En fantastisk behandling för dig som vill vara diskret och inte har tid för återhämtning.

Med Hifu jobbar man inifrån och ut för långsiktiga, uppbyggande och hållbara resultat. En kontrollerad skada skapas i huden för att utlösa kroppens immunförsvar till att börja bygga upp kollagen på nytt. På så sätt känner du en fortsatt uppstramning i huden i flera veckors tid efter behandlingstillfället.  3-4 månader efter behandlingen fortsätter huden att successivt bygga upp kollagen och slutresultatet ses efter 6 månader.

 

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30