Ditt största organ är huden – hudterapeuten tipsar

huden kroppens bästa organ victus clinic

Huden är den del av kroppen som skyddar oss från bakterier och angrepp från mikroorganismer. Huden håller våra organ på plats, skyddar dig från solen samt gör så att du behåller värmen. Därför är det viktigt att ta hand om den på bästa sätt. 

Surt pH-värde

Huden har ett surt pH-värde – detta för att hålla skadliga mikroorganismer och bakterier undan. Du bör exempelvis aldrig tvätta ansiktet med tvål, se istället till att du har produkter med rätt pH värde hemma.

Återfukta huden inifrån

Se till så hålla dig återfuktad  genom att använda rätt produkter samt  genom att dricka mycket vatten. En uttorkad hud tappar både spänst och funktion samt att den ser grå och tråkig ut.

Skydda dig rätt i solen och använd Face the Sun från Victus.

Solens starka strålar är hudens största fiende – se till att alltid ha solskydd på dig. Kolla upp konstiga fläckar på kroppen med jämna mellanrum -på sås ätt kommer du kunna sova gott om nätterna.

Ge huden bra med kärlek

Se till att  skämma bort din hud, ha alltid bra produkter och lyxa gärna till det i  form av behandlingar – på så sätt ökar du kvalitén och livslängden ytterligare på huden.

 För att läsa mer om Solution by Victus innovativa hudvård klicka här

Om Victus

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger. Vi har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över ett och ett halvt decennium.

08-564 619 30